|
Uzení klobás
|
 | Většina klobás, která se dělá při zabijačce, se konzervuje uzením. Je to zřejmě historicky dané - dříve nějaká udírna byla prakticky u každého stavení a nebo byla rovnou součástí kamen.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
zabijacky.cz/uzeni-klobas |
VŠE O Uzení | Aukro
|
 | Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
aukro.cz/vse-o-uzeni-6933933032 |
uzení s Weberem : Grily.cz
|
 | Udící lupínky, dřevěné plátky na uzení, dřevěná prkénka na uzení. Uzení patří k nejstarším a prvotním způsobům úpravy pokrmů. Ryby a maso jsou během grilovacího procesu vystavené kouři z ohně a např.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
grily.cz/uzeni-s-weberem |
Lak na uzeni masa
|
 | Marináda na uzení drůbeže, Rychlosůl Praganda, Recepty na těstoviny, Recepty na houbový guláš, Pastrami, Recepty na gulášovou polévku, Čevabčiči, Vepřové koleno, Jehněčí maso - recepty, Vepřový flamendr, Nejlepší recepty na mleté maso...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
tema.ceskenapady.cz/tema-lak-na-uzeni-masa-18 .. | Počet záznamů:39
|
|